آرشیو «طوطی» و ویدیوی «سینما خانگی» ساخته ژاله نساری برای اولین بار در هشتمین دوره فستیوال «دسترسی محدود | فستیوال تصاویر متحرک، صدا و اجرا » در تابستان ۹۸، به نمایش عمومی گذاشته شد.

بخش اصلی و پول‌ساز سینمای قبل از انقلاب ایران، شامل فیلم‌هایی با محوریت صحنه‌های رقص و آواز زنان بود. با وقوع انقلاب ۵۷ اغلب زنانی که در این فیلم‌ها ایفای نقش کرده بودند از سینما کنار گذاشته شدند و دیگر نتوانستند بر پرده سینما ظاهر شوند.
«آرشیو طوطی» مسیر شهرت تا افول و مرگ یکی از این زنان را با استفاده از هر آنچه درباره این زن در رسانه‌ها منتشرشده، به نمایش می‌گذارد؛ رسانه‌های قدیمی‌تری مثل روزنامه و مجله در سال‌های قبل انقلاب و رسانه‌های جدیدتر مثل یوتیوب، فیس‌بوک، اینستاگرام.
با انتشار خبری درباره بی‌خانمانی طوطی در اوایل دهه‌ی نود، نام او پس از چند دهه در رسانه‌ها دیده می‌شود. این بار، روزگار تلخ او به‌عنوان خبری باقابلیت «جالب بودن» و «پربیننده بودن» در شبکه‌ها به اشتراک گذاشته می‌شود و افرادی به بازنشر عکس‌ها و مطالب قدیمی مجلات درباره «طوطی» می‌پردازند. بخشی از این آرشیو با استفاده از مطالب به اشتراک گذاشته‌شده در فضای مجازی ساخته شده است.
ویدیوی «سینما خانگی» با کنار هم گذاشتن نماهایی از فیلم‌هایی که این زنان در آن‌ها به ایفای نقش پرداخته‌اند، سال‌های سکوت، خانه‌نشینی و ازیادرفتگی‌شان را به نمایش می‌گذارد؛ نمایش روزمرگی توأم با حضور خاموش گذشته
 
درباره هنرمند: ژاله نساری دارای مدرک کارشناسی در رشته‌ی ادبیات نمایشی و مدرک کارشناسی ارشد در رشته‌ی سینما از دانشگاه هنر تهران است. از زمان فارغ‌التحصیلی، مشغول تدریس در هنرستان‌ها، موسسات و دانشگاه‌های هنر بوده است. او تجربه‌ی کار با مدیوم‌های مختلف مانند ادبیات، تئاتر و سینما را در پرونده کاری خود دارد. اما در حال حاضر، تمرکز اصلی روی فیلم است. آثار او در برنامه‌های ویدیویی «غبار در حرکت» در شهرهای مختلف ایران و «تهران از مسیر کناری» در شهر وین و مونیخ نمایش داده شده است. فیلم اودرباره مرزهای ایران و آذربایجان اخیرا در نمایشگاه مرزهای شکننده” در کنار آثار ١۴ هنرمند ایرانی از رسانه های مختلف در باکو به نمایش درآمد